akupunktur uden smerte

Jeg arbejder med blide japanske og kinesiske teknikker, som er meget velegnede til børn og gravide og alle andre, der ønsker behandling uden ubehag. Uddanet akupunktør i 2002.

klinikken er lukket indtil 30/3 2020

Kære klient

 
Som følge af vores allesammens tiltag for at begrænse og forsinke udbredelsen af COVID-19 er min klinik selvfølgelig lukket indtil videre. Du vil få direkte besked, når jeg åbner igen :-)
 
Min TELEFON og MAIL er åben i hele lukningsperioden for spørgsmål og vejledning. Jeg tilbyder også ONLINE samtale, jordemoderkonsultation og ammeforberedelse.
 
TILBUD TIL DIG:
Jeg vil gerne tilbyde hver enkelt af jer en mulighed for at behandle dig selv hjemme med akupressur eller æterisk olie på akupunkturpunkter, specifikt udvalgt til netop dig ud fra den diagnose, jeg har stillet på dig, og det behandlingsforløb, vi var i gang med. Jeg vil i løbet af idag sende punktbeskrivelser og anvisninger ud til hver enkelt af mine klienter.
 
GIV MIG BESKED på telefon eller mail, hvis du ønsker dette.
 
Jeg er selv i risikogruppe for at blive ret syg af COVID-19, fordi jeg har mangeårig astma, nedsat lungefunktion og immunforsvar. Så jeg opholder mig hjemme eller i naturen og får bragt fornødenheder af mine døtre. Jeg bruger blandt andet tiden på dygtiggøre mig via online kurser i akupunktur :-)
 
RING ENDELIG,
Hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning. 
 
Vi ses på den anden side :-)
 
Kærlig hilsen,
Johanne

Johanne Siegumfeldt

kontakt

MAIL: info@acubirth.dk - jeg svarer oftest indenfor minutter til få timer

TELEFON: 60885382 (helst ikke sms)

mine specialer

 

 

mandlig og kvindelig fertilitet

mandlig & kvindelig fertilitet

graviditet og barsel

graviditet, fødsel & barsel

akupunktur til børn

behandling af børn i alle aldre

overgangsalder, søvnproblemer mm

menstruationsubalancer og gynækologi

menstruationsubalancer & andre kvindeproblemer

psyke & personlig vækst

hvad behandler jeg ellers?

Akupunktur, der gives ud fra en kinesisk/østasiatisk medicinsk diagnose, vil altid medvirke til at skabe mere balance i dit energisystem. Det betyder, at alle funktioner i krop og psyke understøttes: de indre organers funktioner, hormonsystemet, knogler, muskler & sener, følelser, søvnmønster mm. Så grundlæggende kan alle have gavn af akupunktur.

Det er meget forskelligt, hvor hurtigt og hvor meget, dine symptomer lindres. Det afhænger blandt andet af, hvor længe, du har haft symptomerne, og af arten af symptomer eller sygdom.  Ofte vil du dog allerede efter første behandling mærke en respons.

Jeg vil altid forsøge at give dig en realistisk vurdering af, hvad jeg tror, jeg kan hjælpe dig med.

Jeg behandler blandt andet:

  • MENSTRUATIONSUBALANCER & PRÆMENSTRUELLE REAKTIONER
  • SØVNPROBLEMER
  • SMERTER & SPÆNDINGER
  • ANSIGTSLAMMELSE
  • MAVESMERTER & FORDØJELSESPROBLEMER
  • TRÆTHED & STRESS
  • HOVEDPINE & MIGRÆNE
  • ALLERGI & ASTMA
  • MYGGESTIKBEHANDLING

- og meget mere

Jeg kombinerer kinesiske & japanske akupunkturteknikker, skalpakupunkturmoxabehandlingsamtale og kostvejledning alt efter, hvad der er relevant for netop dig og din diagnose.