Modul 2 - Akupunktur til Gravide

3 dages intensivt kursus for jordemødre, sygeplejersker og jordemoderstuderende, der har gennemført 5 dages kurset Akupunktur til Fødende eller et tilsvarende 5 dages kursus. Uddannede akupunktører og akupunkturstuderende er også velkomne.

vigtigt

Pensum på alle akupunkturmodulerne er særdeles koncentreret, og tempoet er højt. Som kursist må du være indstillet på, at en del af læringen er erfaringsbaseret, og at du bliver præsenteret for stof, som du efterfølgende må repetere og træne selv eller sammen med medkursister i mindre, selvbestaltede grupper.

Det er nødvendigt, at du deltager i al undervisningen og gennemfører alle øvelser og opgaver. Det betyder, at hvis du feks er syg en dag, skal du tage den dag på et senere kursus. Diplom eller kursusbevis udleveres, når al undervisning og alle øvelser er gennemført. Dette for at sikre det høje niveau på kurserne.

Undervisningen bygger på, at deltagerne øver sig i punktlokalisation og nåleindstik på hinanden. Du skal derfor være indstillet på både at stikke i andre og selv at blive stukket.

indhold

Der undervises udfra vestlig viden om graviditetens fysiologi og traditionel kinesisk medicinsk teori og diagnose.

Der undervises i behandling af bla. graviditetskvalme, bækken- og ryggener, karpaltunnelsyndrom, ødemer, hæmmorrhoider, varicer, opstipation, urinvejsinfektion, humørsvingninger, angst, depression og søvnproblemer.  Desuden undervises i akupunktur til forberedelse og modning til fødslen.

Der udleveres kursusbevis ved gennemførelsen af kurset.

Kurset opslås jævnligt i Århus og København - se her på siden eller tilmeld dig nyhedsmail. Kurser kan også tilrettelægges efter aftale, kontakt mig, hvis du/I er interesseret i det :-)

forberedelse

pris

3200 kr

Hvis du er jordemoder- eller akupunktørstuderende på kursustidspunktet: 2800 kr

planlagte kurser

AARHUS

GravAarhus20: 14-18/8 2020

alle dage kl 9.00-15.30

STED: Klinik Kernehuset, Godthåbsgade 4A, (baghuset), 8000 Århus C

 

KØBENHAVN

Grav1KBH20: 21-23/2 2020 

Grav2KBH20: 12-14/10 2020

alle dage kl 09.00-15.30

STED: Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, 2500 Valby

OBS! Medbring sygesikringsbevis, som skal bruges til at komme ind i kulturhuset, hvis der er låst!

tilmeldings- & afmeldingsbetingelser

TILMELDINGSFRIST: senest 5 uger før kursusstart (tilmeld dig før, hvis du vil sikre dig en plads).

AFMELDINGSFRIST: 3 uger før kursususstart. Ved senere afmelding tilbagebetales depositum ikke. 

Ved afmelding senere end 2 uger før kursusstart, betales fuld kursuspris.

OBS! I forbindelse med afmelding tages lærebogen kun retur, hvis den er helt ubrugt. Dvs. bogens pris: kr. 495 fratrækkes kursusbetalingen, hvis du ønsker pengene retur.