få akupunktur under din graviditet

Akupunktur - især den japanske form, Toyohari - er en blid, styrkende og balancerende behandlingsform og derfor meget velegnet under en graviditet, som er en ekstra sensitiv periode, hvor der skal tages hensyn til både dig og dit barn.

Akupunktur har en dyb balancerende effekt på dit energi- og nervesystem, dine organer, dit bevægeapparat, dit hormonsystem og dine følelser.

Behandlingerne kan styrke tilførslen af blod og næring til din livmoder og dit barn og og balancere krop og psyke, så du og dit barn får de optimale vilkår for en sund og ukompliceret graviditet, fødsel og barselperiode.

Desuden er akupunktur lindre langt de fleste graviditetsrelaterede symptomer og gener og øge chancen for, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden.

gener i graviditeten

forebyg graviditetsgener & undgå igangsættelse

Understøttelse af graviditeten gennem dens 5 faser eller årstider med blid akupunktur cirka hver 6.-8. uge kan være med til at:

  • forebygge graviditetsgener og medvirke til, at din graviditet forløber sundt og naturligt
  • styrke dit barns konstitution gennem ressourceoverførsel i slutningen af graviditeten
  • øge chancen for, at din graviditet går i gang af sig selv til tiden
  • forkorte dit fødselsforløb og øge chancen for en naturlig fødsel og en god fødselsoplevelse

Bestil tid til den første behandling så tidligt som muligt i graviditeten - helst inden graviditetsuge 9.

tilbud til dig, som er gravid

graviditetens 5 årstider

Ifølge ældgammel, kinesisk, esoterisk tradition ses graviditeten som en personlig udviklingsproces, der gennemløber 5 faser, eller årstider, der relaterer til elementerne Træ, Ild, Jord, Metal & Vand.

mere

graviditetsgener

Akupunktur er en meget blid behandlingsform, som er stort set uden bivirkninger og derfor fantastisk til behandling af alle slags graviditetsgener og -komplikationer. Vælg en fuldt uddannet akupunktør for en dybere og mere varig effekt af behandlingerne.

mere

fødselsmodning

Akupunktur kan medvirke til, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden. Er du gået en uge eller mere over din termin, kan du prøve en naturlig igangsættelse med bla. rebozo, akupunktur og hindeløsning. 

 

mere

privat jordemoder

Ønsker du mere tid med en jordemoder, er du angst for fødslen eller har du andet på hjerte, du har brug for at vende med en jordemoder med god tid og nærvær, så bestil tid til en privat jordemoderkonsultation.

mere

det siger tidligere klienter

Mathilde's historie

Læs om Mathilde's og hendes søn Olmo's rejse gennem graviditetens årstider med hjælp fra 5-fase akupunktur.

 

klik her

Cecilie's igangsættelse

Cecilie's fødsel skulle sættes i gang 3 uger før terminsdatoen. Hun fik 3 akupunkturbehandlinger ud fra klassisk kinesisk diagnose. Læs hendes fødselsbeskrivelse.

klik her