Blod-styrkende tonic

Denne tonic drikkes traditionelt én gang 1-2 dage efter menstruationen for at styrke Blod-dannelsen. Den siges at forebygge alskens menstruationsproblemer. Kan også med fordel drikkes i barselperioden på 1. eller 2. dagen efter fødslen.

Til én person:

3 stykker tørret Dang Gui rod, skivet
1 kyllingelår; fjern alt synligt fedt og hud, vask, dup tør og del i 2 stykker
2 store, tørrede, udstenede røde dadler (Jujube)
ca. 250 ml kogende vand

  • Anbring Dang Gui skiver og røde dadler i en stor gryde eller slow cooker.
  • Læg kyllingstykkerne oven på urterne.
  • Hæld kogende vand på.
  • Læg låg på.
  • Lad simre ved svag varme i mindst 4 timer eller indstil slow cooker på 'auto'
  • Si tonic'en fra urter og kød. Tilsæt ca. 1/2 tsk salt ved serveringen.

Skal drikkes varm. Kyllingekødet kan spises, urter og røde dadler kasseres.

Kilde: http://soupqueen.blogspot.com/2011/09/dang-gui-for-replenishing-blood.html

OBS! Jujube og Dang Gui kan købes i små portioner ved henvendelse til info@acubirth.dk

0 kommentar(er)

giv en kommentar :-)