Til én person:
TRÆ: 1 kyllingelår; fjern alt synligt fedt og hud, vask, dup tør og del i 2 stykker
ILD: ca. 250 ml kogende vand
JORD: 3 stykker tørret dang Dang Gui rod, skivet
2 store, tørrede, udstenede Jujube (røde ‘dadler’)
METAL: et lille stykke frisk ingefær
VAND: tørrede alger
Tilsæt ingredienserne i den nævnte rækkefølge i en stor gryde eller slow cooker. Lad simre ved svag varme i mindst 4 timer eller indstil slow cooker på 'auto’. Si tonic'en fra urter og kød. Tilsæt evt. ca. 1/2 tsk salt ved serveringen. Skal drikkes varm. Kyllingekødet kan spises, urter og jujube kasseres.
Kilde: http://soupqueen.blogspot.com/2011/09/dang-gui-for-replenishing-blood.html
OBS! Jujube og Dang Gui kan købes i små portioner ved henvendelse til info@acubirth.dk
giv en kommentar :-)