vil du gerne være gravid?

Der er meget lang tradition i Kina og andre østasiatiske lande for behandling af fertilitetsproblemer med akupunktur, og fertilitetsbehandling er et højt specialiseret fagområde indenfor akupunkturen. Erfaringerne både fra Østen og Vesten er rigtig gode.

Jeg har erbejdet med akupunktur og fertilitet siden 2002.

Behandlingen suppleres med vejledning i kost og livsstil, hvor det er relevant.

priser & kontakt

OBS! Lige nu halv pris på første fertilitetsbehandling!

første behandling: 600 kr (lige nu 3003 kr!!), efterfølgende behandlinger: 500 kr, mulighed for rabat ved køb af klippekort

læs mere om priser og rabatter her

info@acubirth.dk      tlf: 60885382

bliv gravid naturligt eller med medicinsk fertilitetsbehandling

Akupunktur er velegnet til regulering af alle former for menstruationsubalancer, inklusiv endometriose og PCOS, og kan være med til at balancere din krop og din psyke og understøtte din menstruationscyklus, hvis du prøver at blive gravid naturligt eller ved insemination.

Akupunktur er desuden et kraftfuldt supplement til alle former for medicinsk behandling af barnløshed. Undersøgelser har vist, at graviditetshyppigheden øges, når medicinsk fertilitetsbehandling kombineres med akupunkturbehandling.

akupunktur kan hjælpe med at

 • regulere de grundlæggende ubalancer, der gør det svært for dig at blive gravid
 • regulere og balancere din menstruationscyklus og dermed øge chancen for, at du bliver gravid naturligt, ved insemination eller ved hjælp af medicinsk fertilitetsbehandling.
 • balancere dit hormonsystem og dermed behandle blandt andet endometriose og PCOS
 • understøtte ægmodningen og ægløsningen, nære og bevæge æg og sædceller og understøtte befrugtningen og celledelingen i det befrugtede æg
 • øge blodgennemstrømningen til livmoderen og dermed understøtte opbygningen af livmoderslimhinden 
 • øge chancen for, at det befrugtede æg sætter sig fast
 • dæmpe stress og balancere og afspænde din krop og dit sind
 • dæmpe eventuelle bivirkninger i forbindelse med medicinsk fertilitetsbehandling

jo hurtigere, du kommer i gang med akupunkturen, jo bedre

Jo længere tid, du er i behandling med akupunktur, jo bedre effekt. Det kan derfor være en god idé at starte et akupunkturforløb, inden du starter den medicinske fertilitetsbehandling, da akupunkturen så kan medvirke til at skabe de bedste forudsætninger for den medicinske behandling. 

behandlingsforløbet

Første gang, du kommer, taler vi om din historie og dine ønsker og planlægger behandlingsforløbet.

Jeg stiller diagnose på dig - blandt andet ud fra din puls - og behandler både de grundlæggende ubalancer, jeg finder, og eventuelle symptomer, oftest med japansk akupunktur. Derefter får du den egentlige fertilitetsunderstøttende akupunkturbehandling, som tilpasses det sted, du er i din menstruationscyklus eller dit fertilitetsforløb. 

Jeg bruger både japanske og kinesiske akupunkturteknikker, moxa-behandling og TDP-lampe. Hvis det er relevant, rådgives du også ift. kost og livsstil. Hvis du ønsker det, kan alle eller nogle af akupunkturbehandlingerne kombineres med rebozo-behandling, som kan forstærke akupunkturens virkning.

Længden af behandlingsforløbet og antallet af behandlinger er meget forskellig. Oftest anbefaler jeg ugentlige behandlinger i starten, senere hver anden uge, hvis behandlingsforløbet er langt.

desuden anbefaler jeg

Behandling før ægudtagning:

 • beroligende, smertelindrende, forbereder livmoderslimhinden

Behandling før og efter ægoplægning eller insemination:

 • beroligende, smertelindrende, nærer & bevæger æg & sædceller, øger chancen for befrugtning og implantation af det befrugtede æg i livmoderslimhinden

Behandling ca 2 dage efter ægoplægning eller insemination:

 • nærer det befrugtede æg og livmoderslimhinden, understøtter implantation af det befrugtede æg, dæmper eventuelle medicinbivirkninger