graviditetens 5 årstider

understøttelse af din graviditet og dit barn med akupunktur, kost og livsstil

graviditetens årstider

en rejse gennem graviditetens årstider

Læs blog-føljetonen om graviditetens årstider og lær om, hvordan du kan støtte dig selv og dit barn gennem den unikke udviklingsproces, som din graviditet kan være

videre til bloggen

Mathilde's historie

Læs om Mathilde's og Thea's rejser gennem graviditetens årstider med støtte fra 5-fase akupunktur.

læs mere

Ifølge ældgammel kinesisk esoterisk tradition gennemløber en graviditet - ligesom enhver anden naturlig proces - 5 faser, der hver relaterer til et af elementerne Træ, Ild, Jord, Metal og Vand.

en udviklingsproces

Hver enkelt graviditetsfase har sine egne udfordringer og muligheder for personlig vækst, som relaterer til elementet. Når du forstår den graviditetsfase, du er i, og understøtter den med en kost og en livsstil, der stemmer overens med elementet, kan denne rejse gennem graviditetens årstider blive en dyb, modnende og indsigtsgivende udviklingsproces for dig og din familie.

styrke barnet

I hver graviditetsfase næres og understøttes dit barn og din livmoder af specifikke meridianer.

Blid behandling med akupunktur i bestemte punkter på disse meridianer ca. en gang hver 6. uge gennem graviditeten understøtter graviditetsprocessen gennem de 5 faser. Behandlingerne har en dyb, balancerende effekt på dit energi- og nervesystem, dine organer, dit bevægeapparat, dit hormonsystem og dine følelser. Det betyder, at graviditets- og fødselskomplikationer kan tages i opløbet, og chancen øges for en sund og problemfri graviditet og en ukompliceret fødsel, der går i gang til tiden.

Da dit barn i den klassiske kinesiske forståelse er en uadskillelig del af dig - I er ét - har behandlingerne også en balancerende og beroligende effekt på dit barn og kan potentielt styrke barnets konstitution og dermed forebygge problemer efter fødslen.

I behandlingsforløbet indgår vejledning i kost og livsstil tilpasset de forskellige faser.

Der bliver lyttet hjertelyd ved hver behandling fra uge 30. Akupunkturbehandlingen kan kombineres med en jordemoderkonsultation.

Start dit behandlingsforløb så tidligt, som muligt, i din graviditet, så du og dit barn får det fulde udbytte af behandlingerne.