Magnesiumchlorid er den magnesiumforbindelse, som optages bedst af kroppen. 

Du kan også bruge Epsom salt, som er magnesiumsulfat. Det kan du købe i danske helsekostbutikker.

køb magnesiumchlorid her

magnesium

Livsvigtigt mineral

Magnesium er involveret i mere end 300 elementære processer i kroppen, bla fordøjelse og tarmsystem, energiproduktion, lungefunktion og luftveje, hjerte og kredsløb, blodtryk, lymfesystem, immunforsvar, muskler og skelet, reproduktion, stofskifte, vækst, dannelse af tænder, knogler og brusk, postata, vægtregulering, blodsukker og kolesterol. Det er nødvendigt for protein-, kulhydrat- og fedtmetabolismen, vigtigt for funktionen af ​​lever, skjoldbruskkirtel og biskjoldbruskkirtlerne, og har indflydelse på hørelse, syn og oral sundhed. Magnesium er desuden meget vigtigt for afspænding af muskler, nerver og blodkar.

Magnesium & fertilitet

Magnesium er afgørende for produktionen af Østrogen og Progesteron og dermed for en sund, harmonisk menstruationscyklus. 

De fleste mennesker mangler magnesium

Magnesiummangel karakteriseres normalt ved flere symptomer samtidig, for eksempel muskelspændinger inkl lægkramper, angst, frygt og fobier, spekulationer, irritabilitet, depression, træthed, svaghed, sløvhed, hurtig udmattelse, overdreven søvn eller søvnløshed, hjertebanken, kolde fødder, hovedpine, følsomhed over for støj, følelsesløshed i hænder og fødder, lænde- og rygsmerter.

Magnesiummangel kan være en medvirkende årsag til næsten enhver sygdom.

Magnesium optages bedst gennem huden

Magnesiumtilskud øger generel trivsel, evnen til at slappe af, og det giver energi og øger modstandskraften overfor sygdom.

Magnesium kan tages som kosttilskud, men optages bedst gennem huden.

magnesium-spray

Magnesium Spray (sommetider kaldet Magnesium Olie pga den let olieagtige konsistens - det indeholder ikke olie) består af magnesiumchlorid opløst i demineraliseret eller destilleret vand, evt tilsat duft. Sprayes på huden - evt på ømme muskler - gentagne gange gennem dagen efter behov.

Kan købes ved henvendelse på info@acubirth.dk

Hvorfor vælge magnesiumchlorid?

Af alle magnesiumforbindelser optages magnesiumchloridhexahydrat (E 511) hurtigst og mest effektivt af menneskekroppen. Det udvindes ved fordampning af havvand eller saltholdige kilder. Natriumchlorid (almindelig salt) fjernes og magnesiumchlorid er tilbage.

I helsekostbutikker i Danmark kan du købe Epsom salt, som er magnesiumsulfat. Det omdannes af kroppen til magnesiumchlorid for at kroppen kan optage det. Det kan sagtens bruges til fodbad.

magnesium body butter

Magnesium Body Butter er fugtende, nærende og helende og muskelafspændende. Den indeholder kun naturlige, økologiske ingredienser, har en luksuriøs konsistens og trænger let ind i huden uden at fedte. Magnesium Body Butterer fremstillet skånsomt af økologisk mango-, shea- & kakaosmør, mandel- & jojobaolie, aloe vera, solsikkelecithin og E-vitamin, tilsat 3,3% Magnesium-chlorid, som er den koncentration, der anbefales af tyske heilpraktikere. Smøres feks på fodsålerne om aftenen (magnesium optages særlig godt gennem fodsålerne). Kan i øvrigt anvendes efter behov, hvor der er muskelsmerter og -spændinger, eller hvor huden har brug for ekstra fugt. Kan med fordel anvendes af gravide til afhjælpning af lægkramper, muskelsmerter eller tør, kløende hud. 

Kan købes ved henvendelse på info@acubirth.dk