ny gruppe

DATOER 2020/21

under planlægning, kontakt mig, hvis du er interesseret

STED

Klinik Kernehuset
Godthåbsgade 4A (baghuset)
8000 Aarhus C

TILMELDING

info@j-siegumfeldt.dk

eller 60885382

meditation & selvudvikling

Med min undervisning i meditation og selvudvikling er det mit ønske at skabe et rum og facilitere en proces, hvor hver enkelt deltager har mulighed for at finde vejen ind til sin egen Væren, Kerne, Essens, Spirituelle eller Guddommelige Natur - eller hvad vi ønsker at kalde det. Den Kerne, hvorfra vores individualitet og vores kreative, skabende kræfter udspringer. 

Meditation,energiøvelser og udtryk er i den forbindelse måder, hvorpå vi kan få adgang til denne Kerne i os selv.

Kontakten med vores Kerne bringer os gradvist i dybere kontakt med, hvem eller hvad, vi er, og hvad vi har på Hjerte. Jo mere, vi arbejder med kontakten til vores Kerne, jo mere vil vores liv komme i overensstemmelse med dét, vi er og dét, vi har på Hjerte og jo mere, vil vores kreativitet kunne komme til udfoldelse som et udtryk for dét, vi er.

Denne proces kan naturligt åbne til en personlig erfaring af den spirituelle dimension.

Undervejs i processen vil vi møde alle de emotionelle strukturer, som vi har bygget op gennem vores liv for at beskytte vores Kerne. Det kan bl.a. være angst, hårdhed, modløshed, vrede, selvmedlidenhed, depression og uhensigtsmæssige mønstre, som vi bliver ved at gentage.

Efterhånden vil arbejdsmetoden bringe os til en forståelse for og en medfølelse med os selv, som baner vejen for, at vi kan befri os selv fra dét, der står i vejen for os og forhindrer os i at leve vores fulde potentiale ud.

Dermed kommer vi ind i langt mere glæde, mening, frihed, medfølelse, retning, ansvar, mod mm, og vi vil opleve et tiltagende nærvær i forhold til os selv, til andre mennesker og til Livets Gave.

Siden 1992 har jeg arbejdet med bl.a. chakrameditation i en intensiv spirituel udviklings- og integrationsproces hos Dan & Gunhild Noltensmeier, Århus. Den undervisning og vejledning, jeg får hos Gunhild & Dan, er uvurderlig.

Den vej, jeg giver videre, er baseret på min egen proces og den undervisning, jeg har modtaget.

Det bærende for mig er en kompromisløs søgen efter sandhed og virkelighed.