naturlig igangsættelse af fødslen

Fra graviditetsuge 41+0 (evt tidligere, hvis din fødsel skal sættes i gang, feks pga tvillinger, sukkersyge eller andet) tilbyder jeg konsultation med henblik på naturlig igangsættelse af fødslen.

På trods af, hvad der hævdes rundt omkring, viser forskningen ret entydigt (se feks her), at det ikke er muligt at sætte en fødsel i gang med akupunktur i sidste øjeblik, sådan som man kan med medicin. En naturlig igangsættelse virker kun, hvis kroppen er parat til at føde.

Derfor er det i mit perspektiv falsk varebetegnelse at tilbyde dig naturlig igangsættelse, før du er minimum 41 fulde uger, evt dog tidligere, hvis der er en medicinsk grund til, at din fødsel skal sættes igang før.

Modningsakupunktur med få dages mellemrum fra din terminsdato kan modne din livmoderhals, sådan at du kan blive parat til en naturlig igangsættelse, når du går ind i din sidste graviditetsuge

priser & tidsbestilling

Naturlig igangsættelse inkl samtale, jordemoderundersøgelse, evt hindeløsning, rebozobehandling, akupunktur efter individuel diagnose samt fødselsigangsættende akupunktur: 900 kr

Ring: 60885382

eller skriv på info@acubirth.dk

naturlig igangsættelse

Konsultationen starter med en samtale omkring eventuelle faktorer, der kan stå i vejen for, at din fødsel går i gang, efterfulgt af en grundig jordemoderundersøgelse og en vurdering af, om det er muligt og hensigtsmæssigt at forsøge at sætte fødslen i gang.

Selve igangsættelsen indeholder:

  • hindeløsning, hvis muligt
  • afslappende, afspændende og fødselsaktiverende rebozo-behandling
  • balancerende akupunktur efter kinesisk diagnose
  • akupunktur, der aktiverer livmoderen og kan sætte gang i livmodersammentrækninger - evt. kan vi anvende el-akupunktur for ekstra stimulation
  • moxa-pads på udvalgte akupunkturpunkter, som forlænger effekten af behandlingen
  • klyx til hjemmebrug

Erfaringsmæssigt har rebozo-behandling og akupuntur en gensidigt forstærkende effekt, og behandlingerne har en meget høj succesrate, især hos flergangsfødende.

Pris for naturlig igangsættelse: 900 kr (ca 90 min)