ligger dit barn i underkropstilling?

Varmebehandling med den kinesiske urt moxa kombineret med rebozo-behandling kan i en del tilfælde resultere i, at børn i underkropsstilling vender sig til en hovedstilling af sig selv.

vending med moxa & rebozo

Vendingsforsøget starter med en jordemoderundersøgelse og en samtale med dig omkring din graviditet og barnets stilling og en vurdering af muligderne for vending af barnet.

Derefter gives en akupunkturbehandling efter klassisk kinesisk diagnose, som balancerer dit energisystem og dine organer og skaber optimale betingelser for, at dit barn kan vende sig.

Mens du har akupunkturnålene i gives moxa-behandlingen. Moxa er en kinesisk bynkeart, der ved afbrænding afgiver en varme, der har en dybtgående effekt i kroppen. Det har vist sig, at afbrænding af moxa tæt på akupunkturpunkter på lilletæerne øger barnets aktivitetsniveau og derved i en del tilfælde resulterer i, at barnet selv vender sig til en hovedstilling. 

Til sidst instrueres du i rebozo-øvelser, som I selv kan lave hjemme.

Sommetider vender barnet sig i løbet af behandlingen. Hvis ikke, instrueres i øvelser og hjemmebehandling med moxa og rebozo. 

Behandlingen er mest effektiv, hvis den påbegyndes i uge 34, men kan også anvendes senere.

priser & tidsbestilling

Vendingsforsøg inkl rebozo, akupunktur & moxa: 900 kr

info@acubirth.dk          tlf: 60885382

fødsel eller kejsersnit?