Urkvindens Dans

- om kvindelighed, instinkt & fødsel

Dagsworkshop for doulaer, jordemødre og alle andre, der interesserer sig for fødsler og fødselshjælp og de øvrige kvindelige processer.

Jordemoderfaget og doula-værdierne har sine rødder i de feminine kvaliteter, vi er næsten allesammen kvinder, de fødende er kvinder og fødselskraften udspringer af det instinktivt feminine.

I vores kultur har vi fjernet os fra vores instinkter. De er ikke længere så nødvendige for vores overlevelse. Derfor er vi ofte mere eller mindre ude af kontakt med det instinktive niveau i os selv og kan blive overrumplede, når vi kommer i kontakt med det hos os selv eller hos andre.

Fødslens energi udspringer af det instinktive. For mange fødende er det første gang, hun mærker kraften i sine instinkter, og det kan være en voldsom og skræmmende oplevelse. Jo mere fortrolige, vi som jordemødre og doulaer er med det instinktive i os selv, jo bedre kan vi møde, rumme og samarbejde med den fødende og med fødselsenergien.

Via åndedrætsøvelser, meditation, kreativ dans og udtryk vil vi arbejde med det feminine i os selv, med polariteten mellem det feminine og det maskuline, med den indre modsatkønnethed og det instinktive niveau.

Workshoppen er en rejse gennem krop og sind ind til din egen oprindelse

dato & pris

PRIS: 1000 kr

DATO: under planlægning, kontakt mig på mail, hvis du er interesseret.