tillykke med din graviditet!

At vente, føde og modtage et lille barn til verden er en af de allerstørste begivenheder i vores livsforløb. Det er også en proces fuld af  store omvæltninger, sære fornemmelser, flyvende følelser og endeløse spørgsmål. Det er mit ønske at bidrage til, at graviditet, fødsel, barsel og livet med de nye barn bliver en periode af vækst, glæde og tryghed for hele familien.

få akupunktur under din graviditet

Klassisk akupunktur, udført af en fuldt uddannet akupunktør, hvor du behandles ud fra en individuel kinesisk diagnose, er meget mere end lindring af graviditetsgener og modning til fødslen.

Behandlingerne har en dyb balancerende effekt på dit energi- og nervesystem, dine organer, dit bevægeapparat, dit hormonsystem og dine følelser. Det betyder, at graviditets- og fødselskomplikationer kan tages i opløbet, og chancen øges for en sund og problemfri graviditet og en ukompliceret fødsel, der går i gang til tiden.

Da dit barn i den klassiske kinesiske forståelse er en uadskillelig del af dig - I er ét - har behandlingerne også en balancerende og beroligende effekt på dit barn og kan potentielt styrke barnets konstitution og dermed forebygge problemer efter fødslen.

tilbud til dig, som er gravid

graviditetens 5 årstider

Ifølge ældgammel, kinesisk, esoterisk tradition ses graviditeten som en personlig udviklingsproces, der gennemløber 5 faser, eller årstider, der relaterer til elementerne Træ, Ild, Jord, Metal & Vand.

mere

graviditetsgener

Akupunktur er en meget blid behandlingsform, som er stort set uden bivirkninger og derfor fantastisk til behandling af alle slags graviditetsgener og -komplikationer. Vælg en fuldt uddannet akupunktør for en dybere og mere varig effekt af behandlingerne.

mere

modnings-akupunktur

Akupunktur kan medvirke til, at din fødsel går i gang af sig selv til tiden. Er du gået en uge eller mere over din termin, kan du prøve en naturlig igangsættelse med bla. rebozo, akupunktur og hindeløsning. 

 

mere

privat jordemoder

Ønsker du mere tid med en jordemoder, er du angst for fødslen eller har du andet på hjerte, du har brug for at vende med en jordemoder med god tid og nærvær, så bestil tid til en privat jordemoderkonsultation.

mere

det siger tidligere klienter

Mathilde's historie

Læs om Mathilde's og hendes søn Olmo's rejse gennem graviditetens årstider med hjælp fra 5-fase akupunktur.

 

klik her

Cecilie's igangsættelse

Cecilie's fødsel skulle sættes i gang 3 uger før terminsdatoen. Hun fik 3 akupunkturbehandlinger ud fra klassisk kinesisk diagnose. Læs hendes fødselsbeskrivelse.

klik her