Yin & Yang, polaritet & indre balance

Workshop for behandlere og andre, der interesserer sig for at arbejde med den indre balance mellem det feminine og det maskuline, mellem Yin og Yang.

Vi lever i et verdenssamfund, hvor balancen mellem det feminine og det maskuline, mellem Yin og Yang, har forskubbet sig. Gennem flere tusind år har de mandlige værdier domineret, og de feminine kvaliteter og værdier er blevet underkendt og nedvurderet.

Dette har skabt en global ubalance og en forvrængning af både det feminine og det maskuline, som afspejler sig ind i det enkeltes menneskes energi- og tankestruktur.

Ved at arbejde med vores egen indre balance kan vi opnå større selvforståelse og dermed blive bedre til at forstå og hjælpe andre ind i større balance.

På workshoppen vil vi udforske det feminine og det maskuline i os selv, den indre modsatkønnethed og det instinktive niveau. Vi vil arbejde med indre balance og polariteten mellem det maskuline og det feminine, som er det sted, hvor de skabende kræfter opstår og kreativiteten sættes fri.

Vi vil arbejde med meditative øvelser og hjertekontakt, åndedrætsøvelser, bevægelse og udtryk.

Alle er velkomne.